Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PAULUSKA TARJOAA MONIPUOLISESTI SISUSTUSSUUNNITTELUPALVELUITA.

VITAMIND NEUVOTTELUTILAVITAMIND NEUVOTTELUTILA

Sisustussuunnittelu voi olla suurten kokonaisuuksien tai jonkin pienemmän osa-alueen suunnittelua. Osa-alueena voi olla esimerkiksi pintamateriaalien suunnittelu, huonekalujen - ja tekstiilien määrittely tai kiintokalusteiden suunnittelu. Teemme suunnitelmia  yritysten toimitiloihin ja julkisiin kohteisiin.

Suunnittelun lähtökohtana on, että lopputulos on yksilöllinen ja asiakkaan näköinen. Perusajatuksena sisustussuunnittelussa on luonnollisesti myös, että suunnitelmissa huomioidaan ratkaisujen käytännöllisyys ja toimivuus.

Ensimmäisellä veloituksettomalla tapaamiskerralla käydään läpi projektin laajuus, budjetti sekä asiakkaan toiveet. Tapaamiskerran jälkeen lasketaan kokonaistarjous suunnittelutyöstä. Asiakkaan hyväksyttyä tarjouksen, suunnittelutyö aloitetaan yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti. Suunnitteluprosessin aikana käydään vähintään kerran suunnitelmia läpi yhdessä, jolloin asiakas voi kommentoida ja antaa palautetta suunnittelijan ehdotuksista. Lopullinen suunnitelma valmistuu asiakkaan kommenttien pohjalta ja se sisältää tarkat tuoteluettelot, pohjapiirustukset, maalisävyjen mallipalat sekä tarvittavat muut piirustukset.

Kokonaisvaltaisen sisustussuunnitelman tilalta voidaan suunnittelu toteuttaa myös vaihtoehtoisesti konsultaatiokäyntinä. Konsultaatiokäynneillä suunnittelija tulee kohteeseen paikan päälle 1-2 tunnin ajaksi riippuen suunnittelutarpeen laajuudesta. Käynnin aikana käydään läpi asiakkaan haluamia asioita sisustukseen liittyen kuten seinien värejä, kalusteiden sijoittelua tai verhojen valintaa. Konsultaatiokäynnistä asiakas saa suunnittelijalta käyttöönsä muistion.

 

Ollaan yhteydessä ja mietitään yhdessä minkälainen palvelukokonaisuus sopisi Teidän projektiinne parhaiten!